Knizner B. Sylvia

Egy asszony tollából

Egy asszony tollából

Daniella - A zene szárnyán 4. bejegyzés

2015. szeptember 01. - Angel.sylvia

Daniella, most egy kicsit másként...

Több részlet, több kedvcsináló momentum, ami elmondja a könyv tartalmát, mégsem árulja el a valós lényegét. Persze ez sem olyan, mint amikor az ember a kezébe vesz egy könyvet, és a saját fantáziájában odaképzeli az egészet. Akik nem olvasnak, ezt az élményt - amit egy könyv nyújtani tud - sosem élik át.

 Itt lehetne beszélni arról, mennyit számít, ha az ember olvas. Nem csupán az olvasási készsége fejlődik jobban (kisgyerek korom óta falom a könyveket, az iskolában sosem kaptam jelesnél rosszabb jegyet olvasásból), nem csak a nyelvtani készsége, az érzelmei gyarapodnak, de olyan élményben lesz része, ami elkíséri egész életében.

Képes lesz beleképzelni magát minden helyzetbe, fantáziavilága kiapadhatatlan forrása lesz, ami nem csak képzeletvilágában, de munkájában is segíti majd.

Ami pedig még mellette szól, hogy aki olvas, annak tudástára is gyarapszik, egy beszélgetés folyamán mindig van témája, és mindenről van véleménye.

Sajnos, a mai elvirtualizált világban egyre kevesebben vesznek könyvet a kezükbe. Sokan, nagyon sokan még csak nem is olvasnak. A nyomtatott példányokat lassan felváltja az e-book, mert erre nagyobb az igény, hiszen elektronikus, gépen, telefonon elérhető.

Vajon nyújt-e olyan élményt, mint az igazi, kézzel fogható könyv?

Szeretnél egy ingyen példányt a könyvből? Már csak két nap, és megtudhatod, hogyan juthatsz hozzá.

Ha szeretnél híreket kapni akciókról, ingyenes példányokról, iratkozz fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://angelssylvia.blog.hu/api/trackback/id/tr947738274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása