Knizner B. Sylvia

Egy asszony tollából

Egy asszony tollából

A rosszfiú és a jófiú...

2015. szeptember 16. - Angel.sylvia

Mikor egy lány találkozik a jóképű, kedves, vicces, okos férfivel, különlegesnek érzi magát, a felhők felett jár, és ha nem figyel, könnyen szerelmessé válik. Elhiszi, mert el akarja hinni, hogy minden rendben van, hogy összeillenek, hogy a kapcsolatuk teljesen átlagos. Nem veszi észre sem az apróbb, sem a nagyobb jeleket, mert bízik abban, hogy a sors nem véletlenül keresztezte útjaikat.

De mi van akkor, ha nem a sors, hanem maga a férfi rendezte így? Mi van, ha találkozásukkal csak meg akarta hódítani a lányt, hogy azután a maga oldalára állítsa, így könnyebben elérhesse célját? Vajon olyan vak a szerelem, hogy nem veszi észre, ha valaki rossz szándékkal közelít, vagy csak tudat alatt maga is a rossz oldalra vágyik?

A történet kezdetén adott a lány, aki csodás szépséggel megáldott teremtés, árad belőle a nyugalom, a harmónia. Adott egy férfi, akinek már szeme tüzén látszik, nem szokványos, hétköznapi pasas, sokkal inkább vad, pimasz, egyszóval tipikus rosszfiú, mégis olyan kedves és előzékeny, hogy a lány azonnal behódol neki. Imponál neki a jó kiállású férfi udvarlása, és amúgy is szítja benne a lángot. Már-már beleszeret, és ő maga is hasonlatossá válik hozzá.

Ilyenkor lép a képbe a jófiú. Egy film szokványos, hétköznapi figuraként jellemezné, aki a mitológiai kutatásaiban éli ki szenvedélyét. Erős, izmos, józan életű, kedves, szimpatikus figura, akinek igazságérzete jóval túlnő rajta. Éppen időben érkezik, és fel/eltűnő alakja téríti észre a lányt.

Eddig elég szokványos történet, ám a valóság, csak ezután bontakozik ki. Hiszen a jófiú mesél. Elmondja, hogy ő maga nem csupán tudós, de ezzel együtt Perseus leszármazottja. Képes láthatatlanná válni és olyan gyorsan futni, hogy senki észre se veszi. Ezen felül okos, képes elbánni bármilyen démonnal.

Démon??? Nyilván kitaláltátok, a rosszfiú kapta ezt a szerepet. A Lernéi-hüdra leszármazottjaként vámpírdémoni alak, aki embernek néz ki, de nem az. Harmónia leszármazottját keresi, hogy eltüntesse a föld felszínéről, ezáltal megbontsa a világ harmóniáját. Mert ha nincs harmónia, megbomlik a béke. Az emberek egymásnak esnek, veszekednek, gyilkolnak...

A rosszfiú terve sikerrel jár, Harmónia eltűnik a föld felszínéről, az emberek pedig kikelnek önmagukból...

Vajon a jófiúnak sikerül megállítani a világ összeomlását? Képes visszahozni Harmóniát a földre? Meg tudja állítani Briareost, hogy fenyegetését beváltva, uralja az egész világot?

A háromkötetes Mítoszi valóság első része már kapható!!! KATT IDE!

 

Szeretnél elsőként értesülni akciókról, ingyenes példányokról? Iratkozz fel! 

Hírlevél

A bejegyzés trackback címe:

https://angelssylvia.blog.hu/api/trackback/id/tr937760318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása