Knizner B. Sylvia

Egy asszony tollából

Egy asszony tollából

Bevállalnál egy üzleti vállalkozást?

2017. június 23. - Angel.sylvia

Az emberek nem egyformák. - És bizonyára mindenki egyetért abban, hogy ezzel nem mondtam újat. És talán azzal sem, hogy mindenki képes arra, hogy megváltozzon, vagy azzal, hogy minden tanulható.

Talán ezek a mondatok azok, amivel legjobban jellemezni tudnám a mai otthonról végezhető munka alappilléreit, amire mindenki másképpen reagál.

Aki nem volt még egyetlen tájékoztatón sem, nem olvasott róla, nem hallotta, érdeklődő. Aki már volt tájékoztatón, vagy a szomszéd meséiből megismerte az "ilyesmit", tartózkodó. És milyen az, aki már benne van/volt? Nyitott.

Sokan, sokféleképp látunk dolgokat, mert ami az egyiknek vicc, az a másiknak véresen komoly lehet. Ami az egyiknek fáj, a másiknak öröm. Ami az egyiknek butaság, a másiknak lehetőség.

 

A kérdés most csak annyi:

Te végigülnél egy közel egy órás tájékoztatót, mely hozzásegíthet egy vállalkozáshoz?

A bejegyzés trackback címe:

https://angelssylvia.blog.hu/api/trackback/id/tr1112616483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása