Knizner B. Sylvia

Egy asszony tollából

Egy asszony tollából

Karácsonyi filmajánló

2015. december 14. - Angel.sylvia

Ilyenkor karácsony táján, mindenkit elkap kicsit a gyengédség, a szeretet, vagy épp a szeretet utáni vágy. Szeretnénk igazán karácsonyi, meghitt hangulatba kerülni ebben a rohanó világban, ami minden évvel egyre nehezebben megy.

Sokan karácsonyi kézművességgel foglalják le magukat, teledíszítik a lakást az interneten található kreatív ötletekkel, mások a hagyományos "felvillanyozást" választják. Ám mindez mellett mégis kell valami, ami megteremti azt a bizonyos karácsonyi hangulatot.

Zene - mondanák sokan. Ám van valami, ami még ennél is jobb: Egy valóban jól kidolgozott film, ami hemzseg a sztároktól, van benne humor, ugyanakkor tele van romantikával, szerelemmel.

Sok filmet megnéztem már, és számomra ezek közül egyértelműen az "Igazából szerelem" viszi el a pálmát.

A történet mozgatórugója a szerelem, és a határtalanság. Korra, nemre való tekintet nélkül, a hét éves iskolástól, a kiégett rocksztáron keresztül mindenkit megtalál. Legyen az szegény takarítónő vagy maga a miniszter. 

A filmben szereplő sztárok közül néhány:

Emma Thompson, Keira Knightley, Hugh Grant, Liam Neeson, Colin Firth. Ezek a nevek garanciát nyújtanak a kellemes időtöltésre.

Jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://angelssylvia.blog.hu/api/trackback/id/tr38172156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása