Knizner B. Sylvia

Egy asszony tollából

Egy asszony tollából

Készül egy újabb alkotás

2016. augusztus 31. - Angel.sylvia

"...nem vész el, csak átalakul."

Ez jellemző csapongó gondolataimra, a mindig megújuló lelkivilágomra, és a fantáziámra, mely új és új történetek megalkotására ösztönöz. Sosem pihen meg fejemben a film, melynek képkockáit papírra vetem.

Mi a legújabb: Hát "Tomi".

 

tomi.jpg

Két aprócska részlet:

"... Dorina minden alkalommal veszített az emberek iránti szeretetéből, a boldog család alkotta képéből, és önmagából is. Az azelőtt nyitott, vidám lány egyre zárkózottabbá vált, félt, rettegett minden újtól, és a tanuláson kívül nemigen érdekelte más. A férfiakról alkotott képe pedig éppoly csúfos volt, mint az önbizalma, ami igencsak megcsappant tizennyolc éves korára....

...Tomi hozzá beszélt, ránézett, amitől hirtelen a lába ujjáig elvörösödött. Szólni akart, de még a hangját sem találta, mint egy kisiskolás, akit tetten értek, és félelmében beszélni sem tud. Nonsense!  És mégis, olyan görcsbe állt a gyomra, amit maga sem értett. Így jobbadán a fejét rázta, és erőnek erejével kényszerítette magát, hogy legalább néhány lépést tegyen előre, a lépcső felé, ahol takarásba lehet a férfi kérdő tekintete elől. Ahogy ez megtörtént, mintha kicsit magára talált volna, és elsuttogott egy „Sajnálom”-ot..."

 

S hamarosan a folytatás...

A bejegyzés trackback címe:

https://angelssylvia.blog.hu/api/trackback/id/tr2111666734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása