Knizner B. Sylvia

Egy asszony tollából

Egy asszony tollából

Daniella - A zene szárnyán még mindig

2015. augusztus 30. - Angel.sylvia

Ahogy ígértem, ma a tartalomról lesz szó. Röviden csupán ennyi: "Egy kamaszlány a Balaton partján pillantja meg a nagy Őt. Mindebben nem is lenne semmi különös. De ez a férfi már nem gyerek, és mint később kiderül,nem is akárki, hanem a lány új osztályfőnöke, aki ragaszkodva elveihez,próbálja magát távol tartani a szerelmes kamasztól. Vajon sikerül neki ellenállnia? És hová tűnik a lány egyik napról a másikra? Kibontakozik még az igazi szerelem?"

daniella.jpg

Mindez a kiadó leírása, ami figyelemfelkeltő ugyan, de tömör és rövid, ezért úgy gondolom, mindenki megérdemli, hogy egy kicsit bővebben írjak arról, mi zajlik ebben a könyvben, mi történik Daniellával.

Tartalom:

Daniella szüleivel és nővérével, Cintiával a Balatonnál nyaral. Meleg van, így a lányok fagyiért indulnak, ám Daniella figyelmetlenségében, szó szerint belebotlik egy jóképű, harmincas férfibe. A lány megszólalni sem bír, annyira lenyűgözi, amit lát. Kidolgozott test, komor arc, magas termet, és még valami, amit magának is képtelen megmagyarázni.

Cintia veszi kézbe az ügyet, és irányítja a dolgokat, ami Delli számára igen kellemetlen, mégis így kerül közelebb a férfihez egy röpke beszélgetés formájában.

A Balatoni nyár mégis egy incidenssel ér véget, mert Delli számára világossá válik, a férfi nem akar tőle semmit, és csupán egy kalandra lenne nála jó.

A nyár után Delli elkezdi az iskolát. Egy akkor induló próbaosztályba kerül, mely kifejezetten zenei tehetségeket nevel. Az izgalmakat és a várakozást tetézi a perc, mikor az osztályfőnök belép a terembe, és Delli rájön, a férfi nem más, mint a Balatonon megismert jóképű pasas.

A történet további szálai, a részletek érdekesebbek a könyvben olvasva, így csupán nagy vonalakban annyi: Daniella szíve egyre nehezebb.

A tanárúr még hisz a tanításban, a tanár és diák közötti kapcsolat sértetlenségében, így a lehetőségekhez mérten megtartja a távolságot, ami egyre nehezebbé válik. Ahogy Daniella karrierje beindul, úgy lesz egyre vesztettebb a reménye, hogy kilábal ebből. Végül mégis beadja a derekát, hiszen már az ő szíve is másként dobog.

A történet itt akár véget is érhetne, ha nem lenne egy volt feleség...

S végül, évek múlva... de ezt már valóban el kell olvasni!

Íme a link, ahol néhány száz forintért e-bookban megvásárolható, letölthető!

 

Ha szeretnél híreket kapni akciókról, ingyenes példányokról, iratkozz fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://angelssylvia.blog.hu/api/trackback/id/tr157734980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása