Knizner B. Sylvia

Egy asszony tollából

Egy asszony tollából

Végzetem története II.

2015. október 26. - Angel.sylvia

http://e-konyvbolt.eu oldalról:

"Megérkezett a második része a várva várt regénynek. Nagyon jó kis történet kerekedett ki az első részben, de a második kötet még nagyobb bonyodalmakkal bővelkedik, felcsigázva az olvasó kíváncsiságát.

Az írónő újabb bámulatos fordulatokkal lep meg minket. A régi szereplőket újra viszont láthatjuk, de akadnak újak is, akikről csak névlegesen hallottunk.

A regényben a helyszínek is változatosak, aprólékos, kidolgozott leírásokkal.

Letti és Marcus kibontakozni látszó szerelme mennyire tud elmélyülni a sok viszontagság közepette? Sikerül-e a nagyvezér Vazult ártalmatlanná tenni és megszabadulni tőle?

Mind-mind olyan kérdések, amelyek kiderülnek a regény végére talán…

S, hogy még jobban fokozzuk az izgalmakat, ennek a kötetnek még mindig nincs vége, és a végkifejlet várattat még magára egy kicsit, mert hamarosan olvasható lesz a folytatása is."

 

A képre kattintva a letöltési oldalra jutsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://angelssylvia.blog.hu/api/trackback/id/tr288018277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása