Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Knizner B. Sylvia

Egy asszony tollából

Egy asszony tollából

Megjelent az "ETIKÁBÓL ELÉGTELEN!" +18 (e-book)

2019. november 09. - Angel.sylvia

Az Etikából elégtelen az egyik kedvenc könyvem, és az első olyan írásom, mely tele van túlfűtött erotikával. Bemutat egy olyan világot, melyben kevesen érzik otthon magukat, de aminek szenvedélyére és tűzére nagyon sokan vágynak. Szereplőit tekintve kissé polgárpukkasztó, hiszen épp egy középiskolai tanár-diák viszont taglal a 18-as karika alatt. Ám mégis érdemes elolvasni, és "elmélyülni" benne, mert ahogy lelkes olvasó barátnőm megjegyezte: "Hallod! Ez még a Szürke ötvennél is jobb."


etikabol_elegtelen.jpg

KATTINTS IDE AZ E-BOOK MEGVÁSÁRLÁSÁHOZ!

Amikor egy jó kiállású, magas, erős, domináns, szexcentrikus férfi áll egy visszafogott, védtelen lány előtt, nem csoda, ha a lány porrá hullik, és feladva józan gondolkodását, visszafogottságát, átformálódik egy telhetetlen vadmacskává. Ragaszkodása nem csak a szexre orientálódik, hiszen szívében mindig is helye volt tanárának. De mi várható egy etikát tanító, de az etikát semmibe vevő pasitól, akit a szíve helyett a férfiassága irányít?

Nyomtatott formában olvasnád inkább: Kattints ide az ELŐJEGYZÉSHEZ!

A bejegyzés trackback címe:

https://angelssylvia.blog.hu/api/trackback/id/tr4215298768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása