Knizner B. Sylvia

Egy asszony tollából

Egy asszony tollából

Végzetem története III.

2015. október 27. - Angel.sylvia

Az e-book könyvház és kiadó oldaláról.

"Elkészült a harmadik kötet is az olvasók nagy örömére.

Végzetem története

 

Ez a regény még több izgalmat és meglepetést tartogat számunkra. A szereplőket szinte már családtagoknak tekinthetjük, meg vannak a kedvencek is közöttük.

Az írónő ebbe a könyvébe is belecsempészi az újabb cselekmény szerkezeteket, amelyek még izgalmasabbá és változatosabbá teszik a művet. Megmutatja, milyen emberi kapcsolatok, értékek is vannak, hogyan viszonyul egy-egy ember a másikhoz az adott szituációkban.

Tovább kuszálódnak a szálak Marcus és Letti életében.  Még Letti sem tudja mit is gondoljon a hőn szeretett férfiról, mert napról-napra másként viselkedik vele kapcsolatban.

Vazullal, az apjával való viszonya hogyan is alakul, mennyire tudja megszokni ezt a helyzetet a lány. Kira, a húga pedig csak tovább bonyolítja eddig is bonyolult életét… Marcus barátai ott vannak a közelében, mégis mindennapos a feszültség és az indulat közöttük, amely ott lóg a levegőben…

Sikerül-e ezen túljutni és megoldani a fennálló problémákat? Vagy valakinek meg is kell halnia miatta?

A válaszok a sorok között megtalálhatók."

A bejegyzés trackback címe:

https://angelssylvia.blog.hu/api/trackback/id/tr348019691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása