Knizner B. Sylvia

Egy asszony tollából

Egy asszony tollából

A legeslegjobb ajándék

2015. szeptember 09. - Angel.sylvia

Még mindig a témánál maradva szeretném részletesen bemutatni azt a képet, amit már az előző blogbejegyzésben is láthattatok.

hatter.JPG

 Az E-book Könyvház és Kiadó megteremti a lehetőséget minden szerető szülő számára, hogy gyermekét megajándékozhassa egy egyedi könyvvel, füzettel, ami róla szól. Lehet mese - mint Hófehérke és a hét törpe -, vagy a saját kis élettörténetét elmesélő emlék, teletűzdelve fotókkal. Már bemutattam két hasonló szisztéma alapján készült könyvet, melyben az egyik mese, kitalált történettel, a gyermek kedvenc hobbijáról, saját fényképpel, rajzokkal, beleszőve a neve, kinézete. Míg a másik emlékkönyv tele fotókkal és vicces történetekkel.

Amennyiben nem tudod eldönteni, mit ajándékozz gyermekednek, lepd meg ezzel a felejthetetlen és valódi örömet okozó füzettel, könyvvel, melyet megrendelheted e-book formátumban, de akár nyomtatott példányban is. Nem kell mást tenned, mint:

- küldj egy levelet az info@e-konyvbolt.eu címmel a rendelési szándékoddal, árajánlat kéréssel. Közben:

  1. Találd ki, mit szeretnél: mesét, emlékkönyvet?
  2. Ha mesekönyv: írd le a témát (ez lehet gyermeked kedvenc elfoglaltsága, mint Pajkos Dávidnak a naprendszer)
  3. Leírnod gyermeked kinézetét, melyet szeretnél visszaolvasni (pl. szőke, kócos haj, csillogó kék szem), korát, becenevét vagy keresztnevét.
  4. Amennyiben emlékkönyvet szeretnél, küldj fotókat, írd meg a hozzá tartozó történeteket saját szavaiddal.
  5. Egyéb extra kívánság esetén, azt is írd le!
  6. Ha visszajeleztek, küldd el nekik amit felírtál, hogy megkaphasd az árajánlatot.
  7. Miközben könyveddel, füzeteddel a munka folyik, folyamatosan kapcsolatban maradnak veled, és emailben átküldik majd a skiccet, hogy saját szemeddel láthasd az eredményt.

Nincs vesztenivalód, csak egy szép, örök emlék...

Szeretnél elsőként értesülni ingyenes példányokról, akciókról, vagy csak az új téma érdekel? Add meg neved és emailcímed, hogy könnyebben elérhesselek!

Hírlevél

A bejegyzés trackback címe:

https://angelssylvia.blog.hu/api/trackback/id/tr507750916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása