Knizner B. Sylvia

Egy asszony tollából

Egy asszony tollából

A versek világában

2015. augusztus 24. - Angel.sylvia

Az élet megannyi szépet tartogat, amiket a rohanó világban észre sem veszünk, ami felett átsiklik tekintetünk, elménk fel sem fogja. S van megannyi bánat, ami ha nem velünk történik meg, meg sem érint.

Milyen érdekes az ember, és milyen csodás dolog, ha valaki mégis meg tudja fogni gyermeke mosolyát, anyja ölelését, egy barát kedvességét, a telet, a nyarat, az ősszel hulló leveleket, a szívbe markoló fájdalmat, a felhők feletti boldogságot, a lélek remegését, vagy csupán a pillanatot, mely akkor és ott megáll, mikor megszületik belőle a VERS.

Sokszor elmerengek rajta, milyen különös, virtuális világban élünk, mely több emberrel köt össze, mint amennyivel egyébként tartanánk a kapcsolatot. Könnyebb felületes ismeretséget szerezni, és nehezebb jó barátokat. Mégis, ez az a világ, mely kitárja a lehetőségek sorait, és csak tudni kell élni vele.

Íme egy remek lehetőség ennek bizonyítására! Ingyen letölthető verseskötet, még 4 napig!!! Élj vele!

A bejegyzés trackback címe:

https://angelssylvia.blog.hu/api/trackback/id/tr727728246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása