Knizner B. Sylvia

Egy asszony tollából

Egy asszony tollából

Volt egyszer egy könyvbemutató

2015. augusztus 27. - Angel.sylvia

konyvbem.jpg

Ahogy időm és a lehetőségek engedik, eljárok a kortárs írók könyvbemutatóira, bemutatkozásaira. Legutóbb Lőrinc L. László rövid, de annál érdekesebb és élményekkel teli "délutánján" vettem részt a közeli faluban. Nagyon élvezetes volt hallgatni a már befutott kortárs író életpályáját, történeteit. Ő már tapasztaltan, zavar nélkül beszélt, hiszen számos hasonló eseményen részt vett már.

Erről eszembe jutott a saját könyvbemutatónk, amit három másik írótársammal szerveztünk és valósítottunk meg néhány éve. Azt terveztük, az első után még számos hasonló eseményen részt veszünk, de a kiadónk szűkös időkerete bekorlátozott mindnyájunkat, és egyelőre pihentetnünk kellett az országos körutat. Pedig - úgy hiszem - mindegyikünknek élményt jelentett, hogy nem csak megismertük egymást, de részt vettünk egy kellemes délutánon, ahol bemutathattuk magunkat és a könyveinket. Megtettük az első lépést a kortárs irodalom népszerűsítéséért.

A HJB.HU-n egy cikk is megjelent róla, amit itt olvashattok!

 konyvbemutato.jpg

Úgy vélem, minden író életében az egyik legszebb pillanat, mikor megjelenik egy könyve, ám még szebb, ha azt be tudja mutatni valahol egy olyan közösségnek, akik kíváncsiak rá, akik szeretettel és várakozással fogadják, akik tudják még, milyen hatalmas élmény fellapozni egy könyvet, érezni a papír jellegzetes illatát, és beleélni magukat egy olyan szerepbe, ami végigvezeti őket egy élményekkel teli úton.

Hiszem, hogy aki olvas, gazdag. Gazdagabb fantáziában, lélekben, szívben és szeretetben.

 

A végére pedig a LINK, még egyetlen napig INGYEN LETÖLTHETŐ!

A bejegyzés trackback címe:

https://angelssylvia.blog.hu/api/trackback/id/tr577731194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása