Knizner B. Sylvia

Egy asszony tollából

Egy asszony tollából

Advent második vasárnapja - Adventi angyalok

2015. december 06. - Angel.sylvia

Az angyalok valóságos, csodás lények. Nem csak a Biblia említi őket, de számos hitvilágban jelen vannak, és még a pogányok is hisznek létezésükben. Nem csupán az égben vannak jelen, de a földön is megjelennek olykor-olykor. Kilenc rendjük van, melyek közül hozzánk legközelebb az őrangyalok állnak. Ők segítenek, figyelmeztetnek bennünket, óvnak, vigyáznak ránk, és elhozzák a békét, hitet, szeretetet és a reményt.

Advent első angyala kék köpenyben érkezik hozzánk, és keresi azokat, akik meghallják, meg akarják hallani csendes szavait.

Advent második angyala piros köpenyben száll a földre egy fényből szőtt serleggel. A szeretetet keresi, azt teszi serlegébe, és viszi vissza a mennybe.

Advent harmadik angyala fehér. Egy fénysugárra kezében érkezik, s megérint vele minden tiszta szívű embert, hogy azok lelkét, szívét átjárja a mély, igaz szeretet.

Advent negyedik angyala lila palástot visel. Egy lanton játszik, a béke, a szeretet dalát énekli. Mindenki, aki hallja, megnyugszik, s a szeretet által újra életre kel.

Figyeld az angyalok hangját, hogy te is hallhasd őket, s szívedet átjárja a szeretet, a boldogság, a hit és a béke.

 

Boldog Adventet mindenkinek!

 

 

 

Forrás: https://viragutazo.blogspot.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://angelssylvia.blog.hu/api/trackback/id/tr528142726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása