Knizner B. Sylvia

Egy asszony tollából

Egy asszony tollából

Tanár-diák szerelem folytatás?

2015. szeptember 02. - Angel.sylvia

A minap megkérdezte tőlem az egyik kedves olvasóm, lesz-e folytatása ennek a történetnek? Sajnos azt kellett felelnem, ha ezt a könyvet folytatnám, már nem tanár-diák szerelemről beszélnénk, csupán felnőtt emberek viszontagságairól. Arra pedig - lássuk be - ez a fiatal korosztály nem nagyon kíváncsi. Őket érthető módon, koruk történetei foglalják le, amibe belehelyettesíthetik saját magukat, ami az ő valós problémáikkal foglalkozik. Így Patrik és Daniella szerelme véget ér ott, ahol a könyv.

daniella.jpg

Csüggedni azonban nincs miért. Az asztalfiókban van már egy hasonló megírt történetem, ami csupán a sorára vár, hogy felkerüljön a gépre, onnan pedig az internet szerteágazó világába. Nem árulok el nagy titkot, ha elmesélem, egy tanárról és egy diákról van benne szó.

Mondhatnánk, a történet ugyanaz, pedig egészen más. Tanárunk, ebben a könyvben kevésbé tartózkodó, kimutatja a lány iránt érzett csodálatát, mégsem teljesedik be a szerelem. Olyan banális dolog lép közbe, mint a lány nővére, aki egyedül neveli kisfiát, és szemet vet a jóképű tanárra. Viszonyuk lesz, amit a szerelmes diák nehezen visel, mégis képes lemondani a nagy Ő-ről, Ám a tanár az egyik pillanatról a másikra eltűnik, és senki nem tudja hová és miért. Mindnyájan tanácstalanok, és egymást okolják. A vége pedig?

Hohó! Itt van a pont, ahol már nem mesélhetek tovább, hiszen azzal elárulnám a lényeget.

 Szeretnél egy ingyen példányt Daniella - A zene szárnyán című könyvből? Holnap megtudhatod, mit kell tenned érte.

Ha szeretnél híreket kapni akciókról, ingyenes példányokról, iratkozz fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://angelssylvia.blog.hu/api/trackback/id/tr787740696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása