Knizner B. Sylvia

Egy asszony tollából

Egy asszony tollából

Pajkos Dávid és Rosszcsont Robi

2015. szeptember 05. - Angel.sylvia

Ha már kiveséztük a nagyobb gyerekeket, most jöjjenek a kicsit.

Bemutatok két édes, de rosszcsont gyermeket, akik megihlettek, és szinte követelték maguknak a saját helyet a könyvespolcon. Egyikük, a komoly, hisztis, akaratos, de "idegenben" fegyelmezett, hallgatag Pajkos Dávid, akinek fantáziájában a dínók és a naprendszer alkottak egyedi világot, és Rosszcsont Robi, akinek folyton mosolygós tekintete sok huncutságot, csintalanságot rejtett.

pajkos-david.jpg

 

ovisok_akadalyversenye.jpg

 

A képekre kattintva beleolvashatsz történetükbe.

Ezek az első példányok életül színtereiből. Az előbbi - Pajkos Dávid - nagyobbaknak való mesés olvasnivaló a dinoszauruszok világából és a naprendszerről. Színezhető képek segítségével mutatja be az akkori világot, ami Pajkos Dávidot mérhetetlenül lenyűgözte.

A másik - Ovisok akadályversenye (Rosszcsont Robival) - a kicsiknek készült, és az iskola előtti időben remek mese és foglalkoztatófüzet is egyben. Rosszcsont Robi többször elolvasta és kitöltötte már, azóta pedig megtisztelő helye van a polcon, ahonnan olykor még előveszi, ismét elolvassa, és nagyon büszke rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://angelssylvia.blog.hu/api/trackback/id/tr447745724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása