Knizner B. Sylvia

Egy asszony tollából

Egy asszony tollából

Péntek 13 a szerencse napja!

2015. november 13. - Angel.sylvia
„Amit csak az elme… képes felfogni, mindazt elérheti.”

W. Clement Stone (1902-2002)

Mit is jelentenek ezek a szavak? Vannak, akik egyértelműen tudják, mások csak sejtik, de vannak olyanok, akik még csak át sem gondolják, s nem értik. Pedig egyszerű, és bizonyára mindenki hallott már róla.

Ez a VONZÁS TÖRVÉNYE.

„Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad van.”

Henry Ford (1863-1947)

Miért is? Gondoljunk bele, és vegyük pontosan azt a napot, amitől a babonásokat kirázza a hideg, vagyis a péntek 13-at. A legtöbb ember ódzkodik ettől a naptól, aminek - ha hiszitek, ha nem - valós alapja is van. Kezdve azzal, hogy Krisztust pénteken feszítették keresztre, s az utolsó vacsorán az asztalt 13-an ülték körül. Ugyanakkor minden népnek megvan a maga gondolata a 13-as számról. Az ókori rómaiak például a halál jelének vették, a skandinávok szerencsétlenségnek tartották. A XIX. századik péntekenként végezték ki az arra ítélteteket, ahogy a Templomos Lovagokat is.

Sokan félnek ettől a naptól, és azt lesik, mennyi baj, mennyi balszerencse fog velük történni. Rettegnek, és ettől életbe lép náluk a VONZÁS. Mert, ha elhiszed, hogy a péntek 13 balszerencsés nap, akkor az is lesz a számodra, ez ilyen egyszerű.

Mivel a névnapom 13.-án van, így olykor bizony péntekre is esik, elhatároztam, számomra a péntek 13 szerencsés nap. Mindenkinek azt mondtam, nem aggódom, ez a napom szerencsés lesz. Az egész tudatomat, a lényemet, a kedvemet így "állítottam be". S míg a legtöbben ezen a napon szerencsétlenségbe kerültek (iskolában 1-est kaptak, elszakadt a ruhájuk, megannyi ostoba balszerencse érte őket), én mosolyogva közöltem velük a szerencsémet. Az 5-ösöket, a szerelmes levelet, és még ki tudja miket. Pedig akkor még csak nem is hallottam a Vonzás Törvényéről.

Évekkel később kaptam egy könyvet, amit olvasgatni kezdtem, és amitől tudatosult bennem, hogy amit hiszek, az történik. Ha elhiszem, hogy péntek 13 szerencsés nap, akkor az is lesz, mert nem a rosszat fogom meglátni benne, hanem a jót, s közben bevonzom a szerencsét. 

Ugyanez érvényes az élet minden területére, mert ha hiszel valamiben, az megtörténik.

Azért mondom néktek: A mit könyörgéstekben kértek, higyjétek, hogy mindazt megnyeritek, és meglészen néktek.”

Márk, 11:24

A bejegyzés trackback címe:

https://angelssylvia.blog.hu/api/trackback/id/tr368076434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása